Her kører vi

EL-Jyden holder til i Aalborg, hvilket giver mulighed for at køre i både Nordjylland og Midtjylland.

Her på siden kan du finde information om specifikke områder, som vi kører i. Hvis dit område ikke er på listen, kan du give os et kald, for at forhøre dig om netop dit område.

Søger du en elektriker i Aalborg?

Hvis du søger en elektriker til dit næste byggeprojekt, så kontakt EL-Jyden. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvadenten det handler om mindre opgaver som opsætning af lamper, ændringer af stikkontakter, eller større projekter såsom nybyg eller renovering af ejendomme.

Vi giver også gerne rådgivning til gør-det-selv folk, så du selv kan klare det arbejde, som du indenfor lovgivningen må udføre selv.

God service til fremragende priser

Hos EL-Jyden tilbyder vi fantastisk service til lave priser. Vi sætter en stor ære i, at vores kunder skal have den bedste service uden at betale overpriser. Derfor er vi både konkurrencedygtige på vores priser, samtidig med at vi altid leverer med et smil. For os betyder det ikke noget, om opgaven er stor eller lille. Vi yder nemlig altid den samme gode service, ligemeget om du skal have gang i den store renovering af dit hus, eller have sat et par lamper op i stuen.

Vil du have optimeret dit byggeprojekt?

Hos EL-Jyden ønsker vi at vores kunder skal have mest ud af deres penge. Derfor rådgiver vi altid gerne omkring, hvilke løsninger der er bedst, når det gælder dit næste byggeprojekt. Her kan vi rådgive omkring, hvilke materialer der passer bedst til dine behov, og samtidig tænker vi altid over, at dit byggeprojekt også skal være sikret til fremtiden. Ring gerne til os for en uforpligtende snak om dit næste byggeprojekt.

Randers

Aalborg

Hjørring


(+45) 40 58 23 99